Retourbeleid

Retourbeleid

 • Contacteer Bugs an Bees alvorens een item terug te sturen.
 • U kan enkel retourneren binnen de 14 dagen na levering.
 • Het product wordt enkel geaccepteerd in nieuwstaat.
 • Indien douanekosten van toepassing zijn, duidelijk het pakket aanvinken als "terugkerend goed" om douanekosten te voorkomen.
 • Transportkosten kunnen worden doorgerekend als het pakket niet is opgeëist.
 • Outlet items of items in solden kunnen niet worden geretourneerd of terugbetaald.
 • Verder is het wenselijk dat de consument de retour van aangekochte producten zelf regelt en controleert op nauwkeurig en foutloosheid. Bij klachten of ontevredenheid dient men eerst contact op te nemen met Bugs and Bees om de relevante informatie en reden door te geven.

 

 

 1. RETOUR VOORWAARDEN

Om te kunnen retourneren moet men voldoen aan volgenden voorwaarden.

 • Het product dient binnen de 14 dagen na levering geretourneerd te worden.
 • Het product moet in nieuwstaat en in de originele verpakking zijn.

Vervolgens indien het product beschadigd of gebruikt is wordt het product voor haar aankoopsom niet gerestitueerd. Betreft de douanekosten kan Bugs and Bees  hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden en vallen deze volledig ten laste van de klant. Bij het retourneren zijn volgende aandachtspunten van toepassing.

 • Includeer jouw contactgegevens.
 • Includeer de klacht en verdere informatie.
 • Stuur ons indien mogelijk het trackingnummer van de retour.
 • Internationaal geretourneerde producten aanvinken als "geretourneerde goederen".

Na het ontvangen zal Bugs and Bees indien van toepassing een terugbetaling uitvoeren.

 

Wilt u omruilen naar een andere maat van hetzelfde product?

In dit geval kan je steeds contact met ons opnemen via e-mail en jouw persoonlijk informatie doorgeven zodat we kunnen nagaan of dit mogelijk is.

 

Wilt u omruilen naar een ander product?

In dit geval retourneer je best het product dat je hebt ontvangen en stuur je ons op voorrand een e-mail met het gewenst product naar keuze.

 

 1. VERVOERSCHADE

In dergelijke situatie waarin u merkt dat het product verloren geraakt is tijdens de verzending of dat het product beschadigd is geraakt door het transport wordt er van u verwacht dit onmiddellijk aan ons te melden.

 

 1. OPGEËISTE PAKKETTEN

 

Voor alle pakketten die niet binnen de 14 dagen afgehaald zijn op uw postkantoor, behoudt Bugs and Bees het recht om u een bedrag te factureren dat overeenkomt met een administratieve kost voor de terugzending en de vrachtkosten.

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN SAMENGEVAT

 • Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de voorwaarden die hieraan verbonden zijn.
 • Door het plaatsen van een bestelling garandeert u ons dat u minstens de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt.
 • Alle persoonlijke informatie die u ons heeft verstrekt of die wij verkrijgen zullen worden behandeld door Bugs and Bees.
 • Gebeurtenissen buiten de controle van Bugs and Bees zullen worden gezien als een situatie van overmacht.
 • De prijs van toepassing is deze die op de orderbevestiging van die dag vermeld staat.

 

 • Verzendkosten en betalingskosten zijn erkend voor de bevestiging van een aankoop.
 • De betalingskaart informatie wordt via een beveiligde SSL-encryptie verzonden en niet opgeslaan.
 • Hou er rekening mee dat lokale belastingen in sommige gevallen kunnen optreden.
 • Bugs and Bees behoudt zich het recht om informatie te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze pagina bevat alle algemene voorwaarden die van toepassing zijn. Het is dusdanig ten zeerste aangeraden om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen vooraleer u overgaat tot het bestellen van producten bij ons. U moet begrijpen dat door het bestellen bij ons u akkoord gaat met deze voorwaarden en u eraan toe gebonden wordt.

 

Ten eerste garandeert u ons door het plaatsen van een bestelling dat u ten minste 18 jaar oud bent en dat u akkoord gaat met deze voorwaarden die gelden voor alle bestellingen geplaatst bij Bugs and Bees voor de verkoop en levering van producten en dat deze voorwaarden geen invloed hebben op uw wettelijke rechten. Deze voorwaarden zijn bindend, tenzij deze schriftelijk ondertekend door ons zijn overeengekomen.

 

 1. PERSOONLIJKE INFORMATIE

Alle persoonlijke informatie die u ons heeft verstrekt of die wij verkregen hebben zullen met zorg en verantwoordelijkheid behandeld worden door Bugs and Bees. De persoonlijke informatie die u heeft verstrekt zal dusdanig gebruikt worden om leveringen aan u te verzekeren en zal dus in geen geval worden gedeeld met andere derde partijen.  U behoudt hiertoe altijd het recht om Bugs and Bees te vragen om informatie te wissen of te corrigeren. Door het accepteren van de voorwaarden, gaat u akkoord met het bovenstaande. Meer informatie over de privacy regeling vind je hier: privacy regeling.

 

 1. OVERMACHT

Gebeurtenissen buiten de controle van Bugs and Bees  die redelijkerwijs niet te voorzien zijn worden geacht als overmacht. Dit betekent dat Bugs and Bees in dergelijke situaties wordt vrijgegeven van verplichtingen om contractuele afspraken na te komen.

Voorbeelden:

Nieuwe of gewijzigde wetgeving, conflict, embargo, brand of overstromingen, sabotage, ongeluk, oorlog, natuurrampen, stakingen of gebrek aan levering door leveranciers. De overmacht omvat ook beslissingen van overheidswege die markt en producten negatief kunnen beïnvloeden, bijvoorbeeld, beperkingen, waarschuwingen, verbod, etc.

 

 

 1. BETALINGEN

Betreffende de betalingen blijft Bugs and Bees  eigendom van haar product tot de volledige betaling met betrekking tot het product is uitgevoerd. De prijs van toepassing hierop is die prijs op de orderbevestiging op datum waarop de bestelling geplaatst is. Verzendkosten en betalingskosten zijn erkend voor de bevestiging van de aankoop. Verder moet je als je jonger bent dan 18 jaar de toestemming van je ouders hebben om te kopen bij Bugs and Bees

Alle betaling transfers bij Bugs and Bees worden vervolgens behandeld en verhandeld via derden daartoe toegewijde gateways. Om uw bescherming te garanderen worden alle betalingsgegevens niet opgeslagen en verwerkt via SSL-encryptie. Voor meer informatie, lees de voorwaarden van de gekozen betaling gateway omdat zij hieromtrent verantwoordelijk zijn om de gedane transacties.

 

 1. LOKALE BELASTINGEN

In sommige gevallen zal men rekening moeten houden met lokale belastingen (omzetbelasting, douanerechten) afhankelijk van uw regio en lokale douanerechten. Deze kosten worden niet gedragen door Bugs and Bees en vallen volledig ten laste van de klant.

 

 1. AANVULLENDE INFORMATIE

Bugs and Bees behoudt zich het recht om alle informatie waaronder maar niet beperkt tot de prijzen, technische specificaties, termen van aankoop en het productaanbod zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Wanneer vastgesteld wordt dat een product is uitverkocht behoudt Bugs and Bees het recht om deze betaalde bestelling te annuleren en terug te betalen en zal men de klant  op de hoogte brengen van gelijkwaardige of vervangende producten indien beschikbaar.